Modele de macrameuri

O Alta TEHNICA folosita ère CEA un lasetei. Modelul de mileu de Macrame ère desenat cu ajutorul unei coli de Indigo PE Panza Alba, ca apoi snurul de Macrame crosetat dinante sa formeze mileul respectiv. Toate Lumea avea in Casa un set de macramé cu care se MAndrea, iar cand in sfarsit te maritai Setul devenea obiect de zestre. Va rog mult sa-mi trimite-TI parola pentru a putea CITI Cartea. va multumesc nici eu nu reusesc sa descarc Cartea, daca ne poate ajuta cineva 🙂 printre mestesugurile légat de prelucarea firelor sau materialelor textile amintim dantelaria prezenta in Arta Romaneasca ca o TEHNICA auxiliara. Impletite cu croseta DIN Fire de Bumbac, mileurile Macrame sunt realizate manuel, Cu multa Migala si rabdare. Vă mulțumesc că v-ați înscris în comunitatea noastră. SPER să împărtășiți și Altora DIN lucrurile pe care le cunoașteți sau pe care le creați. Lucrarea a fost astfel concepută încât să fie deopotrivă utilă Atât celor ce au o oarecare experienţă în lucru de mână, Cât, mai ales, începătoarelor. În paginile cărții Găsiți Informații despre următoarele: Buna, VAD parola dar nu pot descarca cartea.ma poate ajuta cineva, pls? multumesc anticipat.

Astfel, TEHNICA de lucru şi Modul de execuţie a modelelor au fost descrise detaliat, clar, putând fi cu uşurinţă învăţate. Prin anii` 80, ` 90, mileurile de Macrame erau la Moda mai prin toate Casele. Toate modelele de mileuri Macrame DIN imaginile de mai jos sunt disponibile in magazinul nostru de Artizanat. Mileul de macramé poate fi un posibil cadou oferit unei persoane Care apreciaza Lucrul de mana, finetea si Migala. . Obiectele de împodobit intériul, Lucrate Manual, indiferent de TEHNICA în Care au fost executate, ocupă un loc de l`în cele mai prétţioase interioare moderne, sporindu-le frumuseţea şi întărindu-le Nota personală. În această lucrare vă oferim, tuturor iubitoarelor de Frumos, trei tehnici Noi pentru Lucrul de mână (fileURI, macrameuri şi împletituri croşetate) prin care puteţi executa singure numeroase obiecte cu care să va îmbogăţiţi interiul şi să confecţionaţi diferite Piese vestimentare, moderne, originale, pratique şi elegante. Buna.. parola o VAD dar nu ma descurc nu inteleg cum downladez am dat si nu Merge Merci în acest fel se poate executa orice modèle, Cu multă uşurinţă, indiferent de TEHNICA folosită; Lucrul de mână devine astfel o sursă de satisfacţii şi, în acelaşi timp, un mod de recreare şi destindere. Pentru o mai Bună înţelegere a modalităţilor de lucru, textul este însoţit de un bogat şi sugestiv Material ilustrativ. La serviciu, acasa cu vecinele, urmareai Noi modele de mileuri de macramé, pe care incercai apoi sa le crosetezi singura. Buna! Ai, o * idee foarte Frumoasa cand te-ai gandit sa creezi comunitatea asta! Felicitari! pupps..

astept si eu parola Cat mai curand! Merci! Pentru a dezarhiva vă sugerăm folosirea unui programme gratuit 7zip. Puteți descărca programul 7zip (1Mb) făcând click pe acest Link astfel de mileuri de modele de macramé puteti achizitiona DIN magazinul de Artizanat de PE Calea Mosilor Nr. 225, unde exista o Diversitate de modele si marimi. Vedeai modele de mileuri de Macrame ca elemente décoratif PE o Masa, PE un Pat (cuvertura), PE o noptiera, PE un maner de fotoliu etc. Desi pare demodat, mileul de macramé sau mai bine ZIS Dantela de pointe en macramé ramane totusi o Arta..